Домой В мире Казкові міста, де можна зустріти Новий Рік

Казкові міста, де можна зустріти Новий Рік

353
0

Содержание

Взимку всім хочеться казкових подорожей і нових відчуттів, а особливо в свята. Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш — всі ми знаємо цю народне прислів’я і прагнемо її дотримуватися. Провести новий рік в Карпатах 2023 не складе труднощів.

Зараз все більшою популярністю користується ідея провести новорічну ніч в іншому місті або навіть в іншій країні. А раптом все скластися і весь рік ви проведете в екзотичній країні? Ось список найпопулярніших міст для святкування Нового року.

Буковель

Це райське місце не тільки для лижників, але також і для людей, які прагнуть відпочити душею і тілом. Ви зможете без проблем відчути гірське повітря, приємно провести час і спробувати місцеву їжу. Інфраструктура розвинена добре. Тому нудно вам не буде.

Розлуч

Саме це місце відмінно підійде не тільки для тих, хто тільки починає освоювати лижі. Але також і для тих, хто втомився від суєти мегаполісів і бажає насолодитися єднанням з природою.

Казкові міста, де можна зустріти Новий Рік

Таллінн

Мабуть, це традиції радянського минулого, коли Естонія була найдальшою закордоном. Але, погодьтеся, чарівності старого європейського міста, з мостовими і кам’яними вежами — ідеальний варіант для казкової подорожі. На час новорічних канікул Таллінн наповнюється ярмарками, концертами та веселими туристами. Посеред Ратушної площі традиційно встановлюється величезна ялинка, а навколо неї влаштовується Різдвяний ярмарок — з ласощами і сувенірами, а в клубах і ресторанах звучить жива музика.

ЧИТАТЬ ТАКЖЕ:  Грузоперевозки Азербайджан-Украина

Рига

Вважається, що традицію прикрашати новорічну ялинку Латвія ввела першої — в 1510 році (в центрі міста є навіть знак, що повідомляє про це — тому в Ризі постійно проходять конкурси найрізноманітніших ялинкових убрань. Старовинні вулиці прикрашають різними ялинками-від сучасних до цілком традиційних, влаштовують безліч базарів і фестивалів.

Варшава

На відміну від Росії, тут не прийнято пити шампанське — замість нього пропонують традиційний гжанець. На Ринковій площі в центрі міста-ярмарки, вистави та феєрверк. А якщо ви любите пончики і булочки, вам точно в Варшаву, так як це — традиційні святкові страви в Польщі. ПрагаНастоящий казкове місто-з картинок дитячих книг. Старовинна архітектура припаде до смаку справжнім романтикам. До того ж, Новий рік тут починають відзначати з ранку 31 Грудня — це день Святого Сильвестра, національне свято. Любіть веселощі, дружню атмосферу і яскраві шоу — їдьте в Прагу і починайте зустрічати свято на день раніше всіх друзів. А в перших числах січня Ви зможете взяти участь у великих розпродажах і ярмарках, які супроводжуються живою музикою.